Tårnet

Københavns måske bedste udsigt

Kører man helt op i toppen med elevatoren hos IDA Conference, ender man i Tårnet. Herfra får man en fantastisk 180º panoramaudsigt over Københavns kanaler, det snoede spir på Vor Frelsers Kirke, Islands Brygge og den vestlige havneindsejling.

Men det er ikke kun bygningens højeste udsigtspost, der går under navnet Tårnet. Det gør vores eksklusive restaurant også, og hver måned kreerer vores dygtige kokketeam en Aarstidens menu, som i den grad lever op til den storslåede udsigt, du oplever fra Tårnet på 6. og 7. sal.

Himmelsk helhedsoplevelse

Tårnet tilbyder raffinerede gourmetoplevelser, hvor årstiderne altid præger menuen, og hvor kokkens nysgerrige tilgang til det skandinaviske køkken altid overrasker med nye, unikke smagsoplevelser. 

Til maden har vi i et bredt udvalg af vine, som vi elsker at fortælle om til vores gæster. Det er vigtigt for os, at I går fra Tårnet med en oplevelse af, at alle smage og indtryk passede hånd i hånd, og her ved vi, hvor stor en rolle den rigtige vin spiller.

Restaurantens smukke rammer er bestemt også en del af helhedsoplevelsen. Det er selvfølgelig særligt vores smukke udsigt, der også tager sig fantastisk ud i mørket med udsigt over natten og byens mange lys. 

Perfekt til fest

Tårnet er et unikt selskabslokale i København, der tilbyder lidt af hvert. Udover restaurantens unikke madoplevelser, kan I fra det indvendige panoramadæk nyde udsigten med et glas bobler. Er stemningen og selskabet mere til kaffe, serverer vi også det i det hyggelige og bløde loungemiljø.

I Tårnet er der god akustik og masser af naturligt lys, som har været med til at skabe smukke, afslappende rammer i alt fra firmafester, præsentationer og pressemøder til bryllupsfester, receptioner og middagsselskaber. Det er kun fantasien og ikke Tårnet, der sætter grænser.

Vi har erfaring med de fleste typer af events. Ønsker I at høre mere om jeres muligheder for leje af Tårnet til jeres arrangement, så er I altid velkommen til en uforpligtende rundvisning, hvor I kan opleve både Tårnet og resten af vores 26 forskellige mødelokaler, der kan huse jeres næste møde, konference, julefrokost eller messe.

De unikke rammer i Tårnet er specielt velegnet til:

  • Frokostselskaber og middagsselskaber
  • Private fester, firmafester og bryllupper
  • Receptioner
  • VIP-møder
  • Produktpræsentationer
  • Pressemøder

Private fester

Hos IDA Conference har I mulighed for at holde alle typer af fester i smukke selskabslokaler midt i København.

Læs mere 

Julefrokost 2022

Der er meget at indhente, når vi forhåbentligt sidst på året igen kan mødes og fejre julen. Skøn julemad og fantastisk dejlig julestemning venter på jer.

Læs mere

Firmafest

Firmafest, sommerfest eller julefrokost – uanset anledning, så har vi de perfekte selskabslokaler til jeres næste firmaarrangement i København.

Læs mere

Kontakt os

Hos IDA Conference har vi erfaring med at planlægge, koordinere og afholde en lang række forskellige arrangementer. Vi skaber rammer til alt fra firmafester og julefrokoster, til livets store fester såsom bryllupsfester og store privatfester.

Vil I høre mere om Tårnet og IDA Conference? Så er I altid velkommen til en uforpligtende rundvisning af huset eller kontakte os på nedenstående informationer. 

Kontakt os på tlf. +45 33 18 46 64 eller mail booking@ida.dk eller følg med og lad dig inspirere til næste sommerfest eller arrangement på vores Instagram eller Facebook.