Julefrokost

All we want for Christmas is you…

Endelig er vi tilbage til en normal hverdag, og vi kan for første gang i tre år endelig igen nyde alle de hyggelige stunder, som julen bringer med sig. Der er meget, der skal tages revanche for, og vi vil gøre vores ypperste for at skabe de allerbedste rammer for netop jeres julefrokost.

Med en fantastisk beliggenhed centralt i København på Kalvebod Brygge, er det nemt at komme til os med såvel det offentlige eller i bil, og der er masser af parkeringspladser til rådighed.

Måske er I mange, måske få, men ligegyldigt selskabet, så får I hos os mulighederne for at planlægge en julefrokost, som er helt jeres egen. Vi skræddersyr jeres aften efter behov, drømme og ønsker om den perfekte julefrokost for jer.

Det er muligt at se vores menu til højre i boksen på denne side, og udforske hvilke gastronomiske muligheder I har. Kontakt vores booking afdeling på mail booking@ida.dk og hør nærmere om mulighederne.

Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul!

Se vores menuer

Klik på et af elementerne herunder og se, hvad vi kan tilbyde.

Vi sætter rammerne til jeres julefrokost

Står jeres virksomhed derfor og skal afholde julefrokost, og forestiller I jer at det skal være med den smukkeste udsigt ud over vandet i de kolde vintermåneder, så kontakte os for at høre nærmere om lokalerne og kom forbi til en rundvisning. 

Vi sørger både for det mest elegante og indbydende lysindfald, også selvom I befinder jer i de kolde vintermåneder, samt det mest venlige personale, som står klar til at servicere jer i både aften- og dagstimerne.

Smagen af jul og traditioner

Vi står klar med både mad, service, drikkevarer, lokaler, og alt hvad I har behov for. Vi elsker at samle folk om maden, og derfor har vi sammensat en menu, som indbyder til gode snakke over bordet og mindeværdige sociale stunder. 

Menuen er delevenlig og retterne kommer løbende til bordet, så I roligt kan sidde i eget tempo og nyde aftenen eller dagen. 

Af de dygtigste kokke får I serveret alt dansk traditionelt julemad i alt fra smagsfyldt karrysild og blødt lækkert røget laks til varm flæskesteg med tilhørende rødkål og mør and. I kommer ikke til at gå sultne hjem fra IDA Conference.

Sammensæt den helt rette julefrokost

Hos IDA Conference har I frie rammer til at arrangere præcis den julefrokost, der er passende for dine medarbejdere eller kollegaer. Vi kan både gøre plads til det helt store dansegulv, hvor I afslutter aftenen med en god portion natmad, eller vi kan skabe rammerne for en mere intim julefrokost, hvor nærhed og julehyggen er i højsædet. Ligegyldigt, hvad I drømmer om, så står vi klar med sparring og hjælp til planlægning, i det omfang I ønsker. 

Vores kompetente og professionelle personale og koordinatorer står klar til at finde den bedste løsning til jeres julefrokost uanset størrelse og koncept. Vi formår at forvandle vores lokaler til de mest dragende og unikke til jeres fest.

Vi har pladsen til dit arrangement. Læn dig tilbage eller brug tiden på julens trængsel og alarm, så tager vi os af din julefrokost, så dine kollegaer og medarbejdere får en uforglemmelig aften i trygge, idylliske og hyggelige omgivelser med havudsigt.

Se det med egne øjne

I er altid velkomne til en uforpligtende rundvisning i IDA Conference huset, hvor I kan få en tur rundt i vores mange lokaler, se køkkenet, opleve vores faciliteter og ikke vores fine udsigt over Københavns kanaler. 

Kontakt os på tlf. +45 33 18 46 64 eller mail booking@ida.dk eller følg med og lad dig inspirere til jeres julefrokost på vores Instagram eller Facebook.