Når sammenholdet skal fejres

Firmafest, sommerfest eller julefrokost – uanset anledning, så har vi de perfekte selskabslokaler til jeres næste firmaarrangement i København.

IDA Conference byder på mange forskellige muligheder for at holde firmafest og virksomhedsarrangementer. Uanset jeres ønsker finder vi en løsning, der passer jer.

Vi har i 25 år arrangeret store som små firmafester, og vi har hvad der skal til for at skabe de bedste rammer for jeres næste arrangement. I kan bestille skræddersyede festpakker, der gør det lettere for jer at arrangere den næste fest. Men I kan selvfølgelig også vælge til og fra, så I får præcis den fest i drømmer om.

Eksempler på firmafest kunne være julefrokost, sommerfest, reception, jubilæum eller firmafødselsdag.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at holde jeres event i vores festlokaler hjertet af København.

Se vores menuer

Klik på et af elementerne herunder og se, hvad vi kan tilbyde.

Skal vi sætte rammen om din firmafest?

Skal I afholde den næste firmafest, og ønsker en central placering i København med udsigt ud over vandet og masser af adgang til offentlig transport, så kontakt os endelig for en fremvisning og aftale. Det ville glæde os at vise lokalerne og den smukke atmosfære frem til dig. 

Som fællesnævner for alle vores lokaler, foyere og andre faciliteter finder I det smukkeste lysindfald fra vores store vinduer og Københavns fine kanaler. Det er uanset, om det er sommer, vinter eller forår.

Firmafest med havudsigt og fortrinlig menu

I vores lokaler på Kalvebod Brygge er I ikke blot sikret dejlige rummelige lokaler, men også en tilhørende dragende havudsigt ud over Københavns kanaler – hvilket gælder stort set alle vores lokaler, store som små.

Lysets indfald i lokalerne er med til at sætte rammerne den bedste firmafest, om det er julefrokost i de kolde vintermåneder eller om det er til reception på en varm sommerdag. Mulighederne er mange, og med den rette sparring får I et arrangement, der passer til jer. 

Ikke nok med den iøjnefaldende udsigt, så står vores kompetente og ambitiøse kokke klar med mad til jeres næste firmafest. Denne menu sættes til jeres arrangement, så den passer jeres behov og fest. I trygge hænder fra vores professionelle koordinatorer kan I roligt læne jer tilbage og glæde jer til den firmafest, I har drømt om. 

Årstidens menu

Vi værner om og respekterer vores lokalmiljø og naturen, og derfor sætter vi altid menuen efter årstiden. Med friske råvarer fra sæsonen sætter vi en unik menu til hver årstid. Så er det sommerens asparges og kammuslinger, der er dine favoritter eller de smagsfulde rodfrugter og vildt, så har I mulighed for at slå til, når netop dine yndlings råvarer er i sæson.

Med sæsonens råvarer følger også nye innovative tanker og det har vores kokke. Om I vælger vores buffet koncept, eller I vælger vores menuer, passende til selskabet og sæsonen, så er der kredset om detaljen på både smag og udseende. 

Gå på opdagelse i vores mange menuer og vores vinkort

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 33 18 46 64.

Skal vi stå for din næste firmafest?

Lad os hjælpe med at sætte rammerne om en formidabel firmafest, så I kan bruge tiden socialt sammen, stable sjove og underholdende indslag og initiativer på benene eller nyde maden og den skønne havudsigt.

I er altid velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende rundvisning, hvor vi kan vise jer vores forskellige lokaler, køkken og faciliteter – og ikke mindst vores flotte udsigt.

Kontakt os på tlf. +45 33 18 46 64 eller mail booking@ida.dk eller følg med og lad dig inspirere til jeres næste firmafest på vores Instagram eller Facebook.