Sommerfest

Sommer, sol & cocktails

I kan tage den fine gåtur langs vandet efter en dag med aktiviteter i indre by, som ligger i gåafstand fra IDA Conference. Eller I kan vælge at komme sejlende hertil og lægge til kaj, hvor tjenerne står klar med en lille forfriskning. En indbydende og ekstraordinær velkomst til dig og dine gæster.

Vores tre restauranter samt største sal i stuen kan huse alt fra 40 gæster og op til 200 gæster. Dog har vi altid for øje, at der skal være plads til underholdning og dans med store armbevægelser, så I får den sommerfest I altid har drømt om, uanset antallet.

Vi huser derfor store såvel som små sommerfester, og vi hjælper jer med at sætte de helt rette rammer for jeres event. Skal det være en stor sommerfest med kulørte lamper og musik natten lang, eller er I til en mindre reception med snacks, champagne og spændende oplæg, så kan begge typer fester afholdes hos IDA Conference.

Se vores bud på den perfekte sommerfest.

Sommermenu med sæsonens råvarer

Hvad end I vælger af menu, så står vores kokke klar med hjemmelavet mad af de bedste råvarer fra sommersæsonens udvalg. Vores køkkenchef er kendt for at forkæle smagsløgene og æstetikken – og rammerne kunne ikke være smukkere. 

Trækker jeres sommerfest ud og dansegulvet er i gang til sent på natten, står vi også for at jeres gæster får en god solid portion natmad, så alle kan komme hjem med fyldte maver. 

Vi kan derudover stå med lækre læskende varer efter jeres valg. Er I til champagne, cocktails, vin, øl eller alkoholfrie drikke – eller måske det hele? Få serveret alle dejlige drikkevarer til jeres sommerfest. Vores tjenere og bartendere står for de bedste muligheder til jer.

Se vores muligheder til din sommerfest

Klik på et af elementerne herunder og se, hvad vi kan tilbyde i alt fra natmad, vinkort til din kommende menu. Lad dig inspirere og friste.

Sæt de rette rammer til den perfekte sommerfest

Velegnede lokaler i vores fine hus ved vandet, udsøgt service og nærvær. Er der mere at sige? I skal blot nyde oplevelsen og hygge jer sammen i forhåbentlig det dejlige danske sommervejr. Vi holder overblikket over din fest, så I kan læne jer tilbage og nyde selskabet.

Drømmer I derfor om en fest ud til vandet midt i København, har I de bedste chancer hos IDA Conference på Kalvebod Brygge. Ønsker I at se lokalerne og området, er I mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende fremvisning. Så du kan se mulighederne med egne øjne.

Vi sikrer dig de faciliteter, I har brug for. Fælles for alle vores lokaler er det helt fantastiske lysindfald fra vandet, som uanset årstid, er prikken over i’et ved din sommerfest, julefrokost, bryllup, konference, private fester eller erhvervsformål af anden art.

Med et kompetent personale, står vi klar til at gøre jeres aften, stor som lille, værdifuld og mindeværdig for jer. Vi glæder os til at se jer hos IDA Conference, hvor I kan høre endnu mere om jeres muligheder.

Kontakt os på tlf. +45 33 18 46 64 eller mail booking@ida.dk eller følg med og lad dig inspirere til næste sommerfest eller arrangement på vores Instagram eller Facebook.