Private fester

Rammerne til dit livs fest

Midt i København, med udsigt over kanalerne, finder I vores rummelige, hyggelige og flotte festlokaler, hvor I kan holde jeres bryllup, fødselsdag, julefrokost eller store privatfest.

Ligegyldigt om I skal fejre kærligheden, livet eller bare ønsker at holde en stor fest for gode venner og familie, så får I hos IDA Conference muligheden for at planlægge lige præcis den privatfest, som I drømmer om. 

Vores kyndige og professionelle team står klar til at hjælpe med alt fra planlægning og koordinering, til bordopdækning, mad, teknik, udstyr og hvad I ellers har brug for, for at skabe den helt perfekte dag og aften for jer.

Smagen af god mad

Ingen fest uden den gode madoplevelse, der giver dig og dit selskab tid til at nyde hinanden, samtalen og nærværet.

Vores dygtige kokke står klar til at skabe den perfekte menu af velsmagende retter til jeres privatfest. Vi arbejder altid med sæsonens råvarer, så du er garanteret en menu, der smager frisk og passer til årstiden. 

Jeres skræddersyede menu kan I glæde jer til at nyde i vores fine lokaler, hvor lysindfaldet altid imponerer og skaber en helt unik stemning – ligegyldigt, om det er vinter, forår eller sommer. Maden bliver serveret af vores dygtige og engagerede medarbejdere, der står til rådighed for jer, så I kan få lige præcis den fest, I drømmer om.

Se vores priser og pakker

Vi er altid klar på en uforpligtende snak om jeres muligheder og ønsker, men herunder kan I se et udvalg over vores forskellige pakkeløsninger og priser.

De bedste faciliteter til en god privatfest

Vores selskabslokaler ligger i hjertet af København ved det centrale Kalvebod Brygge med direkte udsigt til vandet fra samtlige af vores selskabslokaler. Vi kan omdanne alle vores lokaler til at passe til lige præcis den stemning og atmosfære I ønsker, og har I helt særlige drømme om pynt og bordopdækning, så er vi altid klar til at gå en ekstra mil, for at få tingene til at ske. 

Rent praktisk tilbyder vi også gode faciliteter for jer og jeres gæster. Ankomst med offentlig transport er nemt og let tilgængeligt, og ankommer festens gæster i bil skal I heller ikke være nervøse for, om der er nok parkering. Det er der. 

Sammen skaber vi årets fest

Hos IDA Conference er vi med i planlægningsprocessen I den grad, som I ønsker det. Er I travle mennesker, så har vi ressourcerne og erfaringen til at håndtere koordineringen og planlægningen af jeres fest.

Hvis I ligesom os elsker at planlægge en god fest, med alt hvad det indebærer af menu, bordopstilling, underholdning og program, står vi altid til rådighed til sparring og gode råd, så vi sammen kan finde de bedste løsninger til jeres privatfest.

Har I lyst til at høre mere om jeres muligheder er I altid velkommen til at ringe på +45 33 18 46 64 eller kontakte os via vores mail booking@ida.dk. Du kan også se flere billeder og lade dig inspirere af vores lokaler ved at følge os på vores Instagram eller Facebook.