Menu og vine

Madoplevelser udover det sædvanlige

Køkkenet hos IDA Conference arbejder altid med udgangspunkt i årstidernes udbud af friske råvarer, en nysgerrig tilgang til dansk madkultur og en stræben efter at skabe unikke smagsoplevelser. Uanset rettens størrelse eller pris, så er I altid garanteret en menu, der er skabt med en ægte kærlighed for store madoplevelser.

Mad til enhver fest og gæst

Pauserne er vigtige under konferencer, lanceringer og firmamøder. Derfor indgår der naturligvis også morgen- og middagsbuffet i pakken, hvis du bestiller en mødepakke hos IDA Conference. 

Jeres gæster, medarbejdere eller deltagere får en madoplevelse, der gør jeres arrangement til en ekstra god oplevelse.Vi sørger for den helt rette forplejning, og kreerer alle retter, store som små, lige fra hjertet. 

Vi tager altid hensyn til allergener, og tilbyder derfor en alsidig menu, der også består af retter uden kød, laktose, gluten, skaldyr og andre allergifremkaldende fødevarer.

Menu og vine

Vi serverer selvfølgelig både vådt og tørt, og elsker at finde den helt rigtige kombination af menu og vine til vores gæster. Vores køkken er fyldt med kokke og tjenere i verdensklasse, som ved lige præcis hvilke smagsoplevelser, der bedst går hånd i hånd. 

Du kan se vores vinkort herunder, hvor du også finder vores forskellige menuløsninger. Vi tilbyder blandt andet tapas, vegetarmenu, receptions- eller selskabsmenu, natmad, charcuterie og meget mere.

Du er altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende samtale omkring vores menu og vine, så vi kan skabe lige præcis den menu, der passer bedst til jeres fest, møde eller hvilken som helst anden lejlighed.

Gå på opdagelse i vores mange menuer og vores vinkort

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 33 18 46 64.

Fester med de helt rigtige rammer

Masser af lys fra store vinduer og udsigt til Københavns kanaler. Tre skønne restauranter, hvor maden er kreeret fra hjertet. Store selskabslokaler, hvor der er masser af muligheder for at få lige den fest, du drømmer om.

I er altid velkommen til en uforpligtende rundvisning, hvor vi kan fortælle jer mere om vores forskellige lokaler, mad, faciliteter og muligheder.

Uanset anledningen kan I være sikre på, at I får en mindeværdig og fantastisk fest hos IDA Conference.

Hvis vi skal stå for jeres næste firmafest, privatfest eller julefrokost, så kontakt os på tlf. +45 33 18 46 64 eller mail booking@ida.dk. Følg med på vores Instagram eller Facebook, og lad dig inspirere af vores lokaler, menu og faciliteter.

Menu efter årstiderne

Vi elsker friske råvarer, og derfor bygger vi altid vores menuer op efter årstiderne. På den måde passer vi også bedre på miljøet, som også er et vigtigt element for os, når vi sammen med jer skal planlægge og sammensætte den helt perfekte menu til jeres fest. 

Vi giver den både gas i den traditionelle køkken, f.eks. når julen eller påsken banker på døren, men vi sammensætter også altid vores menu og vine ud fra nye, innovative måder at tænke gastronomi på. Vi elsker at overraske med madoplevelser, der gør jeres firmafest, konference eller arrangement endnu mere mindeværdig. 

Spis med udsigt

Som en ekstra bonus kan I nyde vores mange menuer og vine med en fantastisk udsigt over Københavns kanaler, og med et imponerende lysindfald fra de store vinduer ud mod vandet. Afhængig af årstiden kan vi servere vådt og tørt både ude og inde, og vi kan omdanne vores lokaler til at blive til lige præcis den fest, I drømmer om. 

Alt fra julefrokost til bryllup

Hos IDA Conference har vi erfaring med at planlægge, koordinere og afholde en lang række forskellige arrangementer. Vi skaber alt fra firmafester og julefrokoster, til livets store fester såsom bryllupsfester og store privatfester. 

Derudover har vi hele året et musikprogram, der er spækket med intime koncerter med nogle af Danmarks største kunstnere. Hertil serverer vi 3-retters middag, så I har maverne fulde, inden I skal læne jer tilbage til sprøde toner og vores fine udsigt. 

Er I nysgerrige på at høre mere om vores lokaler og faciliteter, så er I altid velkommen til en uforpligtende rundvisning. Kontakt os på tlf. +45 33 18 46 64 eller mail booking@ida.dk eller lad jer inspirere jeres næste arrangement på vores Instagram eller Facebook.