DA   |   EN

Steffen Brandt live i København:
Musik og middag hos IDA Conference

Steffen Brandt: TV-2’s frontfigur og mesteren bag tidens tendenser

Steffen Brandt er mest kendt som frontfigur i bandet TV-2, der blev dannet for 39 år siden. Han har skrevet både tekst og musik til alle gruppens sange, og netop hans sans for at skrive sange med kant og charme har været stærkt medvirkende til bandets popularitet.

Med afsæt i 80’ernes minimalistiske ny-rock udviklede TV-2 sig til et af de mest populære danske bands, og det er de fortsat med at være – uden at miste skarpheden.

Stilen er præget af dobbeltbundethed, ironi og selvironi med veludviklet tæft for at se lige gennem tidens tendenser. Men sangene kredser også omkring tilværelsens helt store spørgsmål: Livet, døden og kærligheden.

Performer og ordets mester på den danske musikscene

I Steffen Brandt har gruppen en af Danmarks mest underspillende og effektive performere. Steffen Brandt har som dansk tekstforfatter præget det danske sprog med sine hverdagssproglige, ironiske ,men altid kærligt-kritiske, undrende sange.

Hans uomtvistelige sproglige talent har beriget danskerne og det danske sprog, og i 2003 modtog han velfortjent Modersmål-Selskabets sprogpris for sin indsats for det danske sprog. Steffen Brandt har også skrevet sange til en lang række danske kunstnere, bl.a. News, Ray Dee Ohh, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen.

Steffen Brandt har fra 2001 arrangeret en række koncerter uden for sæsonen på Bornholm. Han har valgt kunstnere fra vidt forskellige genrer og har trukket publikum til fra hele Danmark. I 2009 udgav han et soloalbum med Bob Dylan-sange gendigtet på dansk med titlen ”Baby Blue”

Hvad kan du forvente?

  • Fantastisk musik: Steffen Brandt vil fremføre en blanding af hans største hits samt nyt materiale.
  • Lækker middag: Din billet inkluderer en eksklusiv middag, der vil blive serveret før koncerten.
  • Intim atmosfære: IDA Conference i København tilbyder en intim setting, der gør koncerten til en unik oplevelse.

Billetter og tidspunkt

Koncerten finder sted lørdag d. 2. november 2024. Billetterne er i begrænset antal, så sørg for at købe din billet i god tid for at sikre din plads.

Sådan køber du billetter

Klik her for at købe dine billetter nu.

Gå ikke glip af denne enestående chance for at opleve Jada live i København. Køb din billet nu og forbered dig på en aften med uforglemmelig musik og udsøgt mad!

Se vores andre koncerter

Tim Christensen

4. oktober 2024

Køb din billet nu, hvor IDA Conference i København invitere igen til en fed koncert med Tim Christesen d. 4. oktober 2024. Du får også en lækker middag inkluderet i prisen. Oplev en blanding af hans største hits samt nyt materiale.

Sanne Salomonsen

5. oktober 2024

Oplev Sanne Salomonsen! Køb din billet nu og få en lækker middag inkluderet i prisen. IDA Conference i København er stedet, hvor du kan opleve hele Danmarks ‘rockmama’ i fuld flor. En aften med Sanne er en aften, du aldrig vil glemme!

Sko/Torp

18. januar 2025

Tag med på en musikalsk rejse med Sko/Torp! Køb din billet nu og få en udsøgt middag inkluderet. IDA Conference i København byder på en aften, hvor du kan nyde Sko/Torps tidløse hits i en intim atmosfære. Det er en oplevelse, du ikke vil gå glip af!

Marie Key

21. februar 2025

Glæd dig til en aften med Marie Key. Køb din billet nu og nyd en inkluderet middag i de lækre omgivelser hos IDA Conference i København. Oplev Marie Keys hjertevarme tekster og melodier i en intim koncert, der vil røre din sjæl

Jesper Binzer

15. marts 2025

Kom og rock med til en aften med rå energi og uforglemmelige toner! Gå ikke glip af denne unikke chance for at rocke med en dansk legende.