Anders Matthesen inkl. 3-retters middag

Jokes, fra en hvid, straight mand – en stand-up-aften i selskab med Anders Matthesen.

Jokes – fra en hvid, straight mand

Anders Matthesen er tilbage med spritny stand-up, som består af Matthesen, mikrofonen og et væld af jokes. Oplev uddrag fra Matthesens aktuelle turné ‘JOKES – fra en hvid, straight mand’ i intime rammer og en hyggelig og nærværende aften fyldt med latter.

Som sædvanlig tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle samt sine groteske og underfundige observationer af det, som vi alle kender, græmmes og undres over. Den eneste fællesnævner ved emnerne og den røde tråd er jokes, jokes og masser af jokes.

Dato:

Mandag, 6. februar 2023

kl. 18.30

 

Lokation:

IDA Kalvebod Brygge 31-33

1780, København V

 

Pris:

Fra 1.120,00 kr. stk.

 

Find billetter her

Hvem er Anders Matthesen

Anders Matthesen, også kendt under kunstnernavnet ‘Anden’, er en dansk standup-komiker, skuespiller, sanger/rapper, sangskriver, musiker, manuskriptforfatter, forfatter, tegnefilmsdubber og instruktør. Matthesen er opvokset i Albertslund, som han ofte bruger som reference i sin standup.

Han fik sin debut som komiker i 1993 og har i gennem mange år lavet adskillige succesfulde standup-onemanshows. Du kender måske Anders Matthesen fra sine tidligere shows såsom ‘ANDERS – Anders Matthesen’, ‘ANDEN 25’ eller ‘Anden På Coke’.

I 2001 stod han bag gyserhørespillet ‘Terkel I Knibe’, der efterfølgende blev lavet til en succesfuld animationsfilm i 2004, hvor Matthesen selv lagde stemme til alle rollerne. I 2019 blev den musical.

Matthesen har medvirket i flere spillefilm, hovedsageligt i hovedroller. I 2016 udkom hans børnebog ‘Ternet Ninja’, der vandt en bogpris, og i 2018 blev den til en animationsfilm af samme navn. Filmen blev en kæmpe succes, er blandt de mest sete danske film og vandt adskillige Robertpriser. Han har modtaget en lang række priser og nomineringer bl.a. for sit arbejde som komiker, og han har som den eneste vundet titlen “Årets komiker” tre gange ved Zulu Comedy Galla.

Hvad kan du forvente?

Glæd dig til en aften med ømme lattermuskler og tilfredse smagsløg, når IDA Conference lægger hus til Anders Matthesens seneste show.

Dørene åbner fra kl. 17.30 og middagen serveres kl. 18.30.

 

Information om mad og drikke følger…

Hvem er IDA Conference?

Vi elsker at danne rammer om alle typer events i alt fra intime koncerter, privatfester, konferencer og meget andet. Du finder os centralt beliggende på Kalvebod Brygge tæt på Københavns Hovedbanegård og med udsigt over de Københavns kanaler. Derfor er IDA Conference ideél til jeres næste arrangement.