DA   |   EN

Middag med akustisk koncert

Vi præsenterer en række koncerter med nogle Danmarks største kunstnere som Jada, Marie Key, Tim Christensen, Sanne Salomonsen og Sko/Torp. Køb dine billetter nu og oplev musik og mad i verdensklasse hos IDA Conference i København!

[
Hero billede af kunstnerne Tim Cchristensen, Sanne Salomonsen, Steffen Brandt, Sko/Torp, Marie Key og Jesper Binzer

Koncerter lyder bedre i vandkanten

 

Elsker du det sociale samvær i selskab med gode toner fra kendte danske musikere? Hos IDA Conference kan du få lov at opleve nogle af Danmarks bedste kunstnere på tæt hold. Vi afholder intimkoncerter hele året rundt på vores smukke lokation ved Kalvebod Brygge.

Billede af Tim Christensen

Tim Christensen

4. oktober 2024

Køb din billet nu, hvor IDA Conference i København invitere igen til en fed koncert med Tim Christesen d. 4. oktober 2024. Du får også en lækker middag inkluderet i prisen. Oplev en blanding af hans største hits samt nyt materiale.

Sanne Salomonsen

5. oktober 2024

Oplev Sanne Salomonsen! Køb din billet nu og få en lækker middag inkluderet i prisen. IDA Conference i København er stedet, hvor du kan opleve hele Danmarks ‘rockmama’ i fuld flor. En aften med Sanne er en aften, du aldrig vil glemme!

Steffen Brandt

02. november 2024

Oplev TV-2’s frontfigur og mesteren bag tidens tendenser live hos IDA Conference i København.

Sko/Torp

18. januar 2025

Tag med på en musikalsk rejse med Sko/Torp! Køb din billet nu og få en udsøgt middag inkluderet. IDA Conference i København byder på en aften, hvor du kan nyde Sko/Torps tidløse hits i en intim atmosfære. Det er en oplevelse, du ikke vil gå glip af!

Marie Key

21. februar 2025

Oplev TV-2’s frontfigur og mesteren bag tidens tendenser live hos IDA Conference i København.

Jesper Binzer

15. marts 2025

Kom og rock med til en aften med rå energi og uforglemmelige toner! Gå ikke glip af denne unikke chance for at rocke med en dansk legende.

Koncerter og mad med havudsigt

 

I 2024 kan I se frem til en række unikke koncertoplevelser med middag hos IDA Conference. Vi byder på et spændende program, hvor en række af Danmarks største musiknavne vil optræde, mens vores dygtige kokke og tjenere sørger for, at I kan nyde velsmagende middag og drikkevarer.

Koncerterne og middagene opleves i vores store sal, hvor der er plads til op mod 240 gæster.

Salens store vinduer mod vandet mellem Kalvebod Brygge og Islands Brygge, giver et helt unik lys ind i den store lyse sal.