DA   |   EN
DA   |   EN

Middag med akustisk koncert

Vi præsenterer en række koncerter med nogle Danmarks største kunstnere som Jada, Marie Key, Tim Christensen, Sanne Salomonsen og Sko/Torp. Køb dine billetter nu og oplev musik og mad i verdensklasse hos IDA Conference i København!

[

Koncerter lyder bedre i vandkanten

 

Elsker du det sociale samvær i selskab med gode toner fra kendte danske musikere? Hos IDA Conference kan du få lov at opleve nogle af Danmarks bedste kunstnere på tæt hold. Vi afholder intimkoncerter hele året rundt på vores smukke lokation ved Kalvebod Brygge.

Jada

2. februar 2024

Oplev en uforglemmelig aften med den danske pop-sensation Jada! Køb din billet nu inkl. middag. IDA Conference danner rammen for en magisk koncertoplevelse, du ikke vil gå glip af. Sæt kryds i kalenderen!

Marie Key

2. marts 2024

Glæd dig til en aften med Marie Key. Køb din billet nu og nyd en inkluderet middag i de lækre omgivelser hos IDA Conference i København. Oplev Marie Keys hjertevarme tekster og melodier i en intim koncert, der vil røre din sjæl

Tim Christensen

13. april 2024

Rock din aften med Tim Christensen! IDA Conference i København er stedet, hvor du kan opleve den danske rocklegende live. Gå ikke glip af en aften fyldt med energi, passion og uforglemmelige melodier!

Sanne Salomonsen

5. oktober 2024

Oplev Sanne Salomonsen! Køb din billet nu og få en lækker middag inkluderet i prisen. IDA Conference i København er stedet, hvor du kan opleve hele Danmarks ‘rockmama’ i fuld flor. En aften med Sanne er en aften, du aldrig vil glemme!

Sko/Torp

18. januar 2025

Tag med på en musikalsk rejse med Sko/Torp! Køb din billet nu og få en udsøgt middag inkluderet. IDA Conference i København byder på en aften, hvor du kan nyde Sko/Torps tidløse hits i en intim atmosfære. Det er en oplevelse, du ikke vil gå glip af!

Koncerter og mad med havudsigt

 

I 2024 kan I se frem til en række unikke koncertoplevelser med middag hos IDA Conference. Vi byder på et spændende program, hvor en række af Danmarks største musiknavne vil optræde, mens vores dygtige kokke og tjenere sørger for, at I kan nyde velsmagende middag og drikkevarer.

Koncerterne og middagene opleves i vores store sal, hvor der er plads til op mod 240 gæster.

Salen er udstyret med store vinduer ud mod vandet mellem Kalvebod Brygge og Islands Brygge, hvilket giver et helt unik lys ind i den store lyse sal.