Intimkoncerter med middag 2022

Elsker du det sociale samvær i selskab med gode toner fra kendte danske musikere? Hos IDA Conference kan du få lov at opleve nogle af Danmarks bedste kunstnere på tæt hold. Vi afholder intimkoncerter hele året rundt på vores smukke lokation ved Kalvebod Brygge.

Med en udsigt ud over de københavnske kanaler kan du læne dig tilbage og lade dig forføre af musikken. Men forud for en god koncert er det vigtigt med et godt og smagsfyldt måltid, og derfor sammensætter vores hold af kokke en 3-retters middag før alle koncerter, som sætter dig i den helt rette stemning.

Vores menu er sammensat af sæsonens råvarer, og du vil derfor altid opleve en ny menu, som sætter den pågældende sæson i højsædet. Vi værner om lokale råvarer og kvalitet, og du vil inden din intimkoncert dele en gastronomisk oplevelse sammen med de andre koncertgæster.

Dragende havudsigt til koncerter

Med en placering ned til vandet ved Kalvebod Brygge emmer vores lokaler af atmosfære og liv. De store åbne vinduer bringer solens stråler og vandets blikfang indendøre til vores koncerter. 

Netop denne smukke udsigt til kanalerne er at finde i stort set alle vores lokaler, og uanset koncerter, fester eller konferencer tager vi pusten fra vores publikum. Der er kælet for detaljen, og din intimkoncert vil blive et minde for dig længe frem.

Oplev Anders Matthesen hos IDA Conference

Anders Matthesen er tilbage med spritny stand-up, som består af Matthesen, mikrofonen og et væld af jokes. Oplev uddrag fra Matthesens aktuelle turné ‘JOKES – fra en hvid, straight mand’ i intime rammer og en hyggelig og nærværende aften fyldt med latter.

Meget mere end koncerter

Ikke nok med, at du kan deltage i vores intimkoncerter med 3-retters middag året rundt, så har du også mulighed for selv at afholde dit næste arrangement eller konference hos os i IDA Conference.

Til konferencer står vi altid klar med de bedste faciliteter i form af både udstyr, borde og stole, kokke, service og planlægning, så din virksomhed kan læne sig tilbage og afholde events i professionelle rammer – ud til vandet.

Livets fester

Udover konferencer kan du holde alle livets fester hos os. Om det er sommerfest, julefrokost, bryllup, reception, ferniseringer, eller hvad du måtte have i kalenderen, står vi klar med åbne arme til at byde dine gæster indenfor i vores store lyse lokaler. 

Vi kan hjælpe med alt fra den bedste sammensatte menu til din begivenhed, kompetente tjenere, ambitiøse kokke og professionelle koordinatorer, som hjælper dig fra start til slut med at afholde et vellykket og mindeværdigt arrangement.

Med både god mulighed for offentlig transport samt rig parkeringsplads er IDA Conference det oplagte sted for større såvel som mindre selskaber.

Læs meget mere om dine muligheder for at afholde private arrangementer og fester her på siden, og tag endelig kontakt til os, hvis du/I ønsker en fremvisning af lokalerne ned til vandet – sammen ser vi på den bedste løsning for dig.