Selskabslokaler & events

Én lokation til alle livets fester

Hos IDA Conference finder I de perfekte rammer til alle livets fester. Med en fantastisk udsigt over vandet i hjertet af København finder I rummelige, fleksible og hyggelige selskabslokaler til alt fra bryllup, fødselsdag og barnedåb til julefrokost, reception og firmafest.

3

skønne restauranter

13

minutter fra Hovedbanegården

71.567

årlige gæster

Selskabslokaler med alle faciliteter

Vores rammer byder både indenfor til de mindre, intime events, hvor nærværet og hyggen er i højsædet, og der er kælet for de små detaljer. Men vi har også masser af erfaring med at invitere større selskaber indenfor, hvor der er brug for masser af plads, planlægning og overblik.

Ligegyldigt, om I er et lille selskab, eller om I inviterer til stor fest, sørger vi for de bedste faciliteter. I behøver hverken at tænke på teknik, udstyr, bordopstilling, tjenere eller kokke – vi klarer det hele for jer.

Vil I høre mere, eller kunne I tænke jer en uforpligtende rundvisning og selv opdage vores mange muligheder, så kontakt os endelig på +45 33 18 46 64 eller på booking@ida.dk

Bordopstilling efter dine ønsker.

Teknik og udstyr der sørger for, at din underholdning er i topklasse.

Masser af lys fra store viduer samt havudsigt til Københavns kanaler

Tjenere og kokke i verdensklasse.

Mad til enhver lejlighed

Vi er utroligt stolte af vores køkken og dygtige medarbejdere, der til ethvert arrangement sammensætter udsøgte menuer af velsmagende retter, hvor sæsonens råvarer er i fokus.

Sammen med jer finder vi frem til den menu og de vine, som passer bedst til jeres event.

Vi kan også sagtens stable en alsidig bar på benene, hvor vores dygtige bartendere kan servere alt fra vine, cocktails, øl og alkoholfrie drikkevarer, så I ikke skal gå tørstige hjem fra fest.

Gå på opdagelse i vores mange menuer og vine.

Oplev Anders Matthesen hos IDA Conference

Anders Matthesen er tilbage med spritny stand-up, som består af Matthesen, mikrofonen og et væld af jokes. Oplev uddrag fra Matthesens aktuelle turné ‘JOKES – fra en hvid, straight mand’ i intime rammer og en hyggelig og nærværende aften fyldt med latter.

Fester med de helt rigtige rammer

Masser af lys fra store vinduer og udsigt til Københavns kanaler. Tre skønne restauranter, hvor maden er kreeret fra hjertet. Store selskabslokaler, hvor der er masser af muligheder for at få lige den fest, du drømmer om.

I er altid velkommen til en uforpligtende rundvisning, hvor vi kan fortælle jer mere om vores forskellige lokaler, mad, faciliteter og muligheder.

Uanset anledningen kan I være sikre på, at I får en mindeværdig og fantastisk fest hos IDA Conference.

Hvis vi skal stå for jeres næste firmafest, privatfest eller julefrokost, så kontakt os på tlf. +45 33 18 46 64 eller mail booking@ida.dk. Følg med på vores Instagram eller Facebook, og lad dig inspirere af vores lokaler, menu og faciliteter.