Kontakt os

Om os

IDA Conference er lig med kvalitet

Hos IDA Conference er kvalitet indbegrebet af alt, vi foretager os. Lige fra indretningen af vores mødelokaler, maden vi serverer for vores mødedeltagere til den service, vi leverer gennem alle arrangementer. Det betyder, at I som kunde altid kan være sikker på en høj standard, hvad enten I skal holde et større event, en privat fest eller et møde.

Rammerne i IDA Conference er skabt med afholdelse af møder og konferencer for øje. Det betyder, at alle husets faciliteter som mødelokaler, konferencelokaler og restauranter er designet med henblik på at give vores gæster den bedste oplevelse. Vi kan huse helt op til 250 personer og receptioner op til 500 personer. Så hvad enten det drejer sig om kurser, konferencer, møder, produktpræsentationer, symposier, modeshows, udstillinger eller firma- og familiefester, så skræddersyr vi jeres arrangement til lejligheden.

Med central beliggenhed i København, tæt på Københavns Hovedbanegård og med gode parkeringsmuligheder lige uden for døren, er IDA Conference ideel til jeres næste event.

Som arrangør for et møde eller en konference kan I koncentrere jer om det faglige indhold, mens vi har styr på resten. Og så er vi i IDA Conference kendte for at gøre lige det ekstra, der skal til, for at vores kunder får et vellykket arrangement.

Foruden afholdelse af møder, kurser eller konferencer, har I ligeledes mulighed for at arrangere uden- og indendørs teambuildingaktiviteter i forbindelse med jeres arrangement.