TV-studie

Komplet TV-studie til jeres online event

Skal I afholde et webinar, men kan ikke finde de helt rette rammer og faciliteter til formålet? Hos IDA Conference tilbyder vi vores TV-studie til digitale aktiviteter, og med vores komplet bemandet TV-studie står vi klar til professionel afvikling af webinar, optagelse og live-streaming. Vi kender til rammesætningen med det helt rigtige set-up og lokaler, og I kan derfor med stor fordel og ro afholde jeres aktivitet hos os. Imponér samtidig jeres digitale deltagere med en baggrund af Københavns kanaler.
Off-air On-air

Se lyset i streaming

Ikke nok med, at vi kan stille med de flotteste omgivelser til jeres online event, så har vi også fokus på at stille med den bedste tekniske løsning. Til den rette afvikling kan det desuden være afgørende med en kompetent producer, og derfor står vores erfarne producer til jeres rådighed for at sikre en vellykket produktion af højeste standard. I har både mulighed for at lave oplæg, afholde paneldebatter, live-dækning af vigtige events eller anden arrangement med fokus på interaktion med seere. Det er blot fantasien, der sætter grænser for jeres digitale arrangement i vores TV-studie. Med vores moderne, flotte og interaktive system, webinaret.dk, har I mulighed for at specialdesigne jeres design og opsæt. Det er både muligt at streame direkte ud til jeres sociale medier, eller afholde digitale events via Zoom eller Teams.

Et professionelt TV-studie med muligheder

Hos IDA Conference kan I ligeledes få hjælp af vores dygtige moderator, som kan bidrage til at afholde den perfekte paneldebat. Hvis I selv ønsker at udfylde disse sko kan vi dertil tilbyde en forudgående studie-træning, så I kan stå helt skarpt til jeres digitale afvikling.

Vi tager jer i hånden hele vejen, så I er komfortable med formatet og forløbet. Vi sikrer kvalitet uanset størrelse på din digitale aktivitet.

  • Komplet TV-studie med havudsigt
  • Professionelt webinar-system
  • Erfaren producer
  • Mulighed for moderator eller studie-træning
  • Streaming support

Andre services og faciliteter

26 mødelokaler med mulighed for alle events

IDA Conference byder selvfølgelig også på meget mere end vores TV-studie, så skal I afholde en privatfest, firmafest, julefrokost eller møde, så stiller vi med både lokaler, forplejning og service ud over det sædvanlige. Vi har erfaring med mødetyper af stor såvel som lille karakter i alt fra bestyrelsesmøder, personalemøder til salgsmøder og generalforsamlinger. Vores store kongressal, med den smukkeste havudsigt til vandet, har dannet rammer til både ferniseringer, messer, konferencer, sommerfester og intimkoncerter. I er velkommen til at kontakte os angående jeres arrangement, så finder vi sammen den bedste løsning for jer.  Fællesnævner for alle vores faciliteter og lokaler (herunder også vores TV-studie), er de mest indbydende rammer med masser af dagslys fra de store åbne vinduer. I finder denne smukke udsigt uanset, hvor I befinder jer hos IDA Conference. Nyd prikken over i’et til jeres kommende aktivitet, uanset om den er digital eller fysisk.  Kontakt os i dag