Mødepakker

Mødepakker til alle behov

Skal I holde reception? Fejre jubilæum? Holde messe eller bestyrelsesmøde? Ligegyldigt arrangement eller lejlighed, finder I mødepakker, der passer til ethvert arrangement hos IDA Conference.

Vi kan både tilbyde faciliteter og forplejning til dagsmøder, halvdagsmøder, aftenmøder og selvfølgelig også heldagsmøder. I alle mødepakkerne er opsætning og test af AV-udstyr med i pakken, og vi står til rådighed med teknisk assistance undervejs.

Vores konferencehus ligger på Kalvebod Brygge i København, og I er derfor tæt på både vandet, Vesterbro og Indre By, offentlig transport og overnatningsmuligheder.

Vi har desuden rigeligt med parkeringsmuligheder, så der er plads til alle jeres gæster eller deltagere.

Se vores priser og pakker

Klik på et af elementerne herunder og se, hvad vi kan tilbyde.

Komplet TV-studie til jeres online event

Online arrangementer og møder er kommet for at blive. Derfor indeholder vores mødepakker heller ikke kun muligheden for leje af lokaler til fysiske arrangementer. Vi kan nu også tilbyde et komplet TV-studie til jeres digitale aktiviteter.

Booker I TV-studie står vi klar til at hjælpe med afvikling af webinar, optagelse og live-streaming. Selvfølgelig med vores udsigt over Københavns kanaler som baggrundsbillede.

Fuld forplejning i skønne omgivelser

Vores mødepakker inkluderer alle fuld forplejning, der passer til dagens behov. Vi sørger for, at I sammen med jeres gæster kan nyde pauserne med snacks lavet af friske råvarer og med en stræben efter at skabe unikke smagskombinationer og oplevelser.

Til de store måltider sammensætter vores erfarne kokke en menu, der altid er baseret på sæsonens råvarer og et ønske om at skabe uforglemmelige madoplevelser. Vi lægger desuden stor vægt på, at kunne tilbyde vores gæster gode og sunde måltider, så I har energi til dagens opgaver og ikke mister fokus.

Konferencer og møder med udsigt

Udover, at du finder alt det, der er forventeligt at finde i en mødepakke hos et konferencecenter, har IDA Conference en udsigt, der sætter prikken over i’et.

Fra vores store vinduespartier kan I kigge ud over Københavns kanaler og fine Kalvebod Brygge.

Lysindfaldet fra de høje vinduer giver en behagelig atmosfære i lokalerne, og sammen med jer sætter vi også en dyd i at indrette lokalerne, så det passer til jeres behov, stil og tema.

Vi kan sørge for, at alt står snorlige og professionelt til jeres konference eller møde, men vi kan også diske op med bar og dansegulv, hvis I lejer vores lokaler til jeres årlige julefrokost eller sommerfest. Vi har plads til, og rummer, det hele.

Vil du høre mere?

Vil I høre mere om vores mødepakker, faciliteter og forplejning? Så er I altid velkommen til en uforpligtende rundvisning i huset, så I kan høre mere om jeres muligheder. 

Vi har erfaring med arrangementer i alle størrelser, og sammen finder vi frem til den helt rette mødepakke for jer.

Kontakt os på tlf. +45 33 18 46 64 eller mail booking@ida.dk eller lad jer inspirere til jeres næste arrangement på vores Instagram eller Facebook.