Mødelokaler

Lokaler til ethvert arrangement

Hos IDA Conference finder I 26 forskellige mødelokaler, der kan huse jeres næste møde, konference, julefrokost eller f.eks. generalforsamling. Vores lokaler kan også danne rammerne om jeres næste privatfest, og vi har erfaring med alt fra bryllup og runde fødselsdage til barnedåb og receptioner. Ligegyldigt lejligheden, er vi sikre på, at vi har det helt rette lokale til jeres arrangement.

Du er i centrum 

Vores erfarne konferencekoordinatorer gør alt for at sikre, at jeres lokaler fremstår bedst muligt efter jeres behov. Sammen finder vi frem til den helt rigtige mødepakke for jer, hvor vi snakker alt igennem lige fra menu og vin til opdækning, teknisk udstyr og tema.

Vi står også altid til rådighed med sparring, hvis I mangler inspiration til bordopdækning og stil. Vi har erfaring med et utal af forskellige events, og vores mødelokaler har dannet rammer om lidt af hvert. Derfor er vi også sikre på, at vi kan møde jeres behov – store og små.

Plads til mange 

Planlægger I en konference, møde eller fest, hvor der skal være plads til mange mennesker, har vi det helt rette lokale til jer. Vores mødelokale “Kongressalen” kan huse op mod 240 deltagere på sine fleksible 230 m2.

Her får I glæde af et stort, lyst lokale, der med sin udsigt over Københavns kanaler og med sin attraktive placering ved Kalvebod Brygge, er en af vores mest populære mødelokaler til dato.

Lejer I Kongressalen, har I også automatisk adgang til vores store, lyse vandrehal og foye, som I kan bruge som networkingområde til jeres konference, eller til jeres privatfest, hvor jeres gæster kan få et glas bobler inden servering.

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan I ønsker at bruge Kongressalen og de tilhørende faciliteter. Men vi hjælper altid gerne med inspiration og sparring.

Se vores lokaler og bordopstillinger

Her kan du se vores mødelokaler, som er udstyret med alt, hvad du behøver for at afholde effektive møder. Lokalerne er rummelige, og der er masser af plads til at bevæge sig rundt, samtidig med at de er indrettet med komfortable stole og moderne av-udstyr for at sikre, at dit møde forløber så nemt som muligt.

Derudover har vi også flere forskellige bordopstillinger at vælge imellem, så du kan vælge den, der passer bedst til dit møde. Fra traditionelle rundborde til mere kreative, åbne opstillinger, der fremmer samarbejde og innovation.

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at afholde effektive møder, og du er velkommen til at kontakte vores bookingafdeling for en uforpligtende rundvisning. 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Andre services og faciliteter

26 mødelokaler i København til ethvert formål

Det kan være en udfordring at finde det helt rigtige mødelokale, med den helt rigtige mødepakke, hvor alting går op i en højere enhed. Derfor har vi hos IDA Conference specialiseret os i lige netop dét at skabe rammerne om alle former for arrangementer – og det gælder også jeres næste konference, møde, generalforsamling eller messe. 

Vores mødelokaler kan også lejes til alle livets store og små fester, og vores lokaler har dannet rammerne om mange bryllupper, julefrokoster, sommerfester, jubilæer og receptioner.

Vores dygtige personale brænder for at skabe en uforglemmelig dag eller aften for jer. Fælles for vores faciliteter, er det helt fantastiske lysindfald fra vandet, som uanset årstid, er prikken over i’et ved arrangementer, som ofte kræver koncentration og fokus mod det, dagens opgaver bringer.

Få en uforpligtende rundvisning af huset

I er altid velkommen hos IDA Conference til en uforpligtende snak om jeres muligheder. Samtidig kan vi vise jer rundt i vores store hus, så I kan opleve vores 26 forskellige mødelokaler på egen hånd.

Kontakt os på tlf. +45 33 18 46 64 eller mail booking@ida.dk eller følg med og lad dig inspirere til næste sommerfest eller arrangement på vores Instagram eller Facebook.