Kongressalen

Et væld af muligheder

Søger I et sted at afholde konference, møder eller andre arrangementer for mange mennesker? Hold jeres konference i vores attraktive konferencelokale ’Kongressalen’ med udsigt ud over Københavns kanaler. I denne sal har vi plads til op mod 240 mødedeltagere.

Med sin pragtfulde udsigt over vandet ved Kalvebod Brygge og masser af dagslys, må dette konferencelokale være et af Københavns mest attraktive. Rammerne er fleksible, der er højt til loftet i mere end én forstand, og teknisk er næsten alt muligt. 

Kongressalen er i alt 230 m2 og udstyret med moderne AV og teknisk udstyr, så din konference forløber fejlfrit og med de rette tekniske rammer.

Konferencelokale med mange muligheder

Kongressalen byder på et væld af spændende muligheder, både når det gælder konferencer, møder og kongresser, men vi lader os ikke begrænse, og selvsamme skal I heller ikke. Derfor bliver der i vores kongressal også afholdt et utal af andre forskellige events i alt fra Workshops, kick-offs, udstillinger til koncerter, firmafester og andre større private fester, såsom bryllup og ferniseringer.

Når I lejer Kongressalen, får I automatisk råderet over den store lyse vandrehal og foye, som kan bruges til forplejning i pauserne eller networking område. Den er ligeledes velegnet til forskellige typer udstillinger i forbindelse med møderne, eller til appeterif til jeres firmafest.

Kongressalen fungerer derfor som både kongrescenter, konferencelokale, udstillingshal, mødecenter, eksklusivt festlokale og hvad end I kunne have brug for – kun fantasien sætter grænser. 

Rammerne er fleksible og tilpasses dine ønsker. Vi skræddersyr hvert eneste event.

Se vores priser og pakker

Klik på et af elementerne herunder og se, hvad vi kan tilbyde.

26 mødelokaler i København til ethvert formål

Hvis ikke behovet er for en stor Kongressal, så rummer IDA Conference heldigvis et hav af mødelokaler til både mindre og større grupper – og det er uden at gå på kompromis med vores populære udsigt over vandet.

Hos os afholdes en masse forskellige typer af møder i form af både bestyrelsesmøder, personalemøder, salgsmøder, uddannelsesrækker, generalforsamlinger – stort og småt. Vi ser jeres ønsker som positive udfordringer, hvor vi sammen finder den bedste løsning.

Vores store sal med åbent glasparti og den smukkeste udsigt til vandet, har lagt gulv og vægge til konferencer, minimesser, julefrokoster, sommerfester og til privatfester såsom bryllupper og andre af livets store begivenheder. Men selvsamme har flere af vores resterende lokaler, som ligeledes emmer af inspiration og glæde grundet det store lysindfald.

Fælles for vores faciliteter er nemlig det helt fantastiske lysindfald fra vandet, som uanset årstid, er prikken over i’et ved arrangementer, som ofte kræver koncentration og fokus mod det, dagens opgaver bringer.

Om nødvendigt, kan vores kompetente kokke ligeledes stå klar med de smukkeste og mest velsmagende menuer og retter til jeres konferencedeltagere eller som middag til jeres firmafest. Du kan udforske de lækre retter og vores forplejning herunder.