Forplejning

Mad til enhver lejlighed

Kanapéer, 3-retters middag, sund og sprød frokost – uanset hvad jeres behov måtte være, sammensætter vores dygtige kokke den helt rette forplejning eller middag til jeres arrangement. Om det er til bryllup, kunstudstilling, konference eller et bestyrelsesmøde, finder vi det, der passer til jer.

Vi har gennem de sidste 25 år serveret forplejning for store som små selskaber, og vi har derfor stor erfaring med at skræddersy vores menu til det helt rette arrangement.

Forplejning til mødet

Skal I afholde møde i vores lokaler, indgår der i vores mødepakker, alt afhængig af timeantal, både morgenmad, frokost samt eftermiddagssnack til jeres gæster. Heraf består frokosten af varme såvel som kolde retter, samt den perfekte variation drikkevarer. I vil ikke gå sultne herfra.

I vores eftermiddagssnack, sørger vi altid for, at der er sunde såvel som søde småretter, der kan tilfredsstille den “lille sult”, men som absolut ikke må undervurderes. Det giver energi til arbejdet og koncentrationen, så jeres mødedeltagere får det bedste ud af dagen.

Såfremt der måtte være ønsker til særlig forplejning, hvad angår eventuelle allergener, kostønsker m.m., er det naturligvis også en mulighed. Vi ønsker, at alle kan være med på lige vilkår – og det gælder også maden. Derfor sørger vores kokke også for det.

Står I og skal afholde et heldagsmøde, men savner den helt rigtige slutning på dagen? I kan afslutte dagen med en dejlig indbydende og velsmagende middag, hvor der er to menuer; køkkenchefens valg og Aarstidernes menu. 

Du kan længere nede finde mere information om netop disse to menuer, og hvor du kan udforske sæsonens menu.

Se vores priser og pakker

Klik på et af elementerne herunder og se, hvad vi kan tilbyde.

Med fokus på sæsonen

For os hos IDA Conference er mad ikke blot mad. Vi sætter vores menu efter sæsonen, så I er sikret de lækreste og mest friske råvarer. Derfor ændres menuen løbende, så I kan opleve nye smagssammensætninger og kombinationer alt efter årstid.

Til den rette firmafest, privat fest, konference eller julefrokost er det vigtigt, at den helt rette menu tilbydes til jeres kollegaer eller gæster. 

Om det er vinterens mørke kraftige saucer, rødbeder samt mørkt kød og grønt, eller om det er til sommerens luftige og lyse sammensætninger med spæde grøntsager og frisk fisk – så sætter vi en sæsonpræget og inspirerende menu med tanke på miljøet.

26 mødelokaler på Kalvebod Brygge med havudsigt

Vi begrænser os ikke, og derfor afholder vi med stor variation konferencer og møder i alt fra bestyrelsesmøder, personalemøder, salgsmøder, uddannelsesrækker og generalforsamlinger i alle forskellige størrelser. 

Vores Kongressal, som er vores største mødelokale på hele 230 m2, indrammer jeres arrangement med et fantastisk lysindfald med sine store lyse vinduer med udsigt over Københavns kanaler. I kan derfor afholde møde eller fest med den smukkeste udsigt til vandet.

Ikke nok med at have huset et utal af møder og konferencer, har vi hos IDA Conference desuden erfaring med både koncerter, minimesser, sommerfester, bryllupper og meget mere. Vores personale har derfor stor erfaring med store som små events og med vidt forskellige formål.

Leder I efter et lokale?

Afhold jeres kommende konference eller en af livets store begivenheder hos IDA Conference.

Kontakt os i dag