DA   |   EN

Møder & konferencer

[

Vi har mere fokus på teknikken end håndplukket persille

 

Med udsigt over Københavns kanaler, i store, lyse lokaler med højt til loftet, kan I afholde jeres næste konference eller møde. IDA Conference tilbyder en lang række forskellige mødepakker, så I kan få de rammer og faciliteter, I drømmer om.

Afhold din konference få meter fra vandkanten

 

Placeringen ved Kalvebod Brygge er et af Københavns mest attraktive. Her er I tæt på byen, på vandet og offentlig transport. Vi tilbyder også rigeligt med parkeringsmuligheder, så I ikke skal bekymre dig om, hvorvidt der er nok plads.

Hos IDA Conference får I ikke blot et konferencecenter. I kan købe hele pakken hos os, så I kan afholde jeres konference eller møde efter lige præcis jeres behov.

26

mødelokaler til alle formål

230

m² er vores største lokale

71.567

årlige gæster

Et konference- og mødecenter, der virker

 

Vores dygtige kokke og erfarne tjenere står altid klar til at servere velsmagende retter efter sæsonens råvarer. Er der behov, hjælper vi også altid med opsætning af moderne AV og teknisk udstyr, så I ikke skal bekymre jer om andet end selve konferencen.

Vi har mange forskellige lokaler, som kan tilpasses efter tema, antal og stil. Men er I mange, der skal deltage, så anbefaler vi Kongressalen på 230 m2, der kan rumme op til 240 mødedeltagere.

Det er bare fint med feng shui-farver,
men virker projektoren?

Vi er eksperter i at huse konferencer, men vi kan også meget mere end dét. Vores lokaler har lagt hus til utallige smukke bryllupper, fødselsdage, sommerfester og julefrokoster. I er derfor altid velkommen til både at holde jeres næste firmafest, men vi har også masser af erfaring med livets private fester.

Vi afholder derudover mange forskellige typer møder, og vi har masser af erfaring med blandt andet bestyrelsesmøder, personalemøder, salgsmøder, uddannelsesrækker, generalforsamlinger – store og små. Lokalernes størrelse spænder fra alt mellem 12 m2 og 230 m2, så der er plads til det hele.

 

Mødepakker tilpasset dit møde

 

Når I booker et af vores konference- eller mødelokaler, kan I vælge mellem vores forskellige mødepakker. Alt efter hvordan jeres dag skal planlægges, er der altid mulighed for fuld forplejning efter behov hele dagen. Vi kredser altid om den mad, vi serverer for vores gæster, og I kan være helt sikre på, at jeres deltagere og gæster får serveret gode, sunde måltider, der er baseret på sæsons råvarer. På den måde er I sikret energi hele dagen.

Ligegyldigt, hvilken mødepakke I skulle vælge at booke, tager vi altid en snak om jeres ønsker til dagen, så vi kan tilpasse maden, lokalerne og resten af indholdet til dagen efter behov og ønsker.

Et konference- og mødecenter, der virker

 

I er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende rundvisning af huset, så I med egne øjne kan opleve vores fine udsigt, de mange flotte lokaler og vores faciliteter – vi har blandt andet et komplet TV-studie, der kan bookes til jeres næste online event.

Ønsker du at høre mere om vores mødepakker, store kongressal, forplejning eller vores tv-studie, så kontakt os på tlf. +45 33 18 46 64 eller mail booking@ida.dk eller lad jer inspirere til jeres næste arrangement på vores Instagram eller Facebook.