Kontakt os

26 mødelokaler i København til ethvert formål

IDA Conference tilbyder en lang række muligheder for leje af unikke mødelokaler i lyse og inspirerende omgivelser. Beliggende centralt i København og med moderne mødefaciliteter, tilbyder vi lokaler, hvoraf størstedelen har vandudsigt ved det skønne Kalvebod Brygge.
Lokalernes størrelse er alt fra 12m2 til 230 m2.
Hos os afholdes en masse forskellige typer møder; bestyrelsesmøder, personalemøder, salgsmøder, uddannelsesrækker, generalforsamlinger - stort og småt. Vores store sal, som har den smukkeste udsigt til vandet, har lagt gulv og vægge til konferencer, minimesser, julefrokoster, sommerfester,- og på den private del også bryllupper og andre af livets store begivenheder.
Fælles for vores faciliteter, er det helt fantastiske lysindfald fra vandet, som uanset årstid, er prikken over i'et ved arrangementer, som ofte kræver koncentration og fokus mod det, dagens opgaver bringer.
Mere end 70.000 gæster byder vi velkommen hen over året, og vi sætter en stor ære i, at give alle den oplevelse af at være i hus, der i mere end 23 år har beskæftiget sig med af afholde professionelle samt private arrangementer, der fungerer og give hver enkelt gæst en følelse af at være rigtigt godt serviceret, hørt og set
Vi byder alle velkommen.