Kontakt os

26 Mødelokaler i København til ethvert formål

IDA Conference tilbyder en lang række muligheder for leje af unikke mødelokaler i lyse og inspirerende omgivelser. Beliggende centralt i København og med moderne mødefaciliteter, tilbyder vi lokaler, hvoraf størstedelen har vandudsigt.

I relation til Covid-19 situationen vil følgende tiltag og forholdsregler vil være gældende:

København d 8. september 2020

IDA Conference er omfattet af sektorpartnerskaberne, hvor det betyder at vi stadig har en max grænse på 500 gæster, og som er underlagt gældende afstandsrestriktioner.

  1. Ved indgangen og i receptionen kan man spritte af.
  2. Der vil være opstillet spritdispensere i stort omfang på samtlige etager, ved elevatorer, trapper, kaffemaskiner og toiletter.
  3. Det er vores ansvar at sikre, at bordene i mødelokalerne er stillet korrekt op ift. antal og med den påkrævede afstand imellem.
  4. Der må max være én person ad gangen i elevatoren.
  5. Det er ikke tilladt at stå i kø på toilettet. Hvis der er optaget, venter man nogle minutter og kommer tilbage eller finder et andet toilet.
  6. Forplejningen til de enkelte deltagere vil være i individuelle portioner, der stilles ind i mødelokalet af vores medarbejdere iført plastikhandsker.
  7. Kaffe/te og vand kan hentes på vores maskiner ved lokalerne iført en handske eller med en serviet inden man trykker sin bestilling.
  8. Af hensyn til sig selv og andre stilles engangskrus frem og man må ikke genopfylde den samme kop.
  9. Vi er ved vandet og har investeret i hynder, som man kan tage under armen og sætte sig på langs vandkanten.
  10. Afstandskrav skal også overholdes i frokostpausen.