Kontakt os

26 Mødelokaler i København til ethvert formål

IDA Conference tilbyder en lang række muligheder for leje af unikke mødelokaler i lyse og inspirerende omgivelser. Beliggende centralt i København og med moderne mødefaciliteter, tilbyder vi lokaler, hvoraf størstedelen har vandudsigt.
København d. 24 februar 2021

I relation til Covid-19 situationen vil følgende tiltag og forholdsregler vil være gældende:

Konferencer, generalforsamlinger og lignende er som udgangspunkt omfattet af forbuddet mod at afholde eller deltage i arrangementer, hvor flere end 5 personer er til stede på samme sted samtidig.

Det vil være en konkret vurdering, om kriteriet ”i al væsentlighed” kan siges at være opfyldt. Det er i den vurdering det helt klare udgangspunkt, at langt hovedparten af de tilstedeværende skal sidde ned under hele arrangementet bortset fra, når man f.eks. skal på toilettet, når man ankommer til eller går fra sin faste plads, og når man helt kortvarigt henter fx forplejning i en bar, på et bord eller lignende. Det er således tilladt kortvarigt at forlade sit sæde for at hente kaffe, kage, mad eller drikke ved et bord og så tage det med til sin plads, hvor det kan indtages. Det vil også være muligt for personale på stedet at bringe forplejning ned til deltagernes pladser. 
 
Kravet om en ”fast plads” gælder for arrangementet som sådan og indebærer, at deltagerne ikke kan forlade deres pladser for fx at gå ind i et tilstødende lokaler (fx en restaurant) og spise frokost dér, uanset de i al væsentlighed sidder på (nye) faste pladser med retning mod en scene eller lignende.

 

Ifølge regeringens udmelding gælder dette foreløbigt til og med 4. april 2021.

 1. Ved indgangen og i receptionen kan man spritte af.
 2. Der vil være opstillet spritdispensere i stort omfang på samtlige etager, ved elevatorer, trapper, kaffemaskiner og toiletter.
 3. Det er vores ansvar at sikre, at bordene i mødelokalerne er stillet korrekt op ift. antal og med den påkrævede afstand imellem.
 4. Der må max være én person ad gangen i elevatoren.
 5. Det er ikke tilladt at stå i kø på toilettet. Hvis der er optaget, venter man nogle minutter og kommer tilbage eller finder et andet toilet.
 6. Forplejningen til de enkelte deltagere vil være i individuelle portioner, der stilles ind i mødelokalet af vores medarbejdere iført plastikhandsker.
 7. Kaffe/te og vand kan hentes på vores maskiner ved lokalerne iført en handske eller med en serviet inden man trykker sin bestilling.
 8. Af hensyn til sig selv og andre stilles engangskrus frem og man må ikke genopfylde den samme kop.
 9. Vi er ved vandet og har investeret i hynder, som man kan tage under armen og sætte sig på langs vandkanten.
 10. Afstandskrav skal også overholdes i frokostpausen.
 11. Der er krav om at bære mundbind fra torsdag d. 29 oktober. Det vil være muligt at købe mundbind i vores reception.