Kontakt os

COVID-19 OPDATERING:

Myndighedernes anbefaling fra d. 20/12-21

  • Arbejdsrelateret møder og generalforsamlinger kan stadig afholdes. Det betyder, at hvis en arbejdsplads ønsker at holde et arbejdsrelateret møde i et mødelokale uden for arbejdspladsen, er dette ikke i strid med reglerne.
  • Afholdelse af kurser i erhvervsmæssig sammenhæng er stadig tilladt
  • Indendørs arealkrav på 2 kvadratmeter per gæst for siddende gæster og 4 kvadratmeter for stående, er i forbindelse med servering af mad, det vil sige til frokost.

Hos IDA Conference har vi krav om Coronapas for deltagelse i alle aktiviteter 

Vi beder dig også være opmærksom på, at andre kan være mere udsat for smitte end dig - eller have en anden opfattelse af smitterisiko.

Her kan du læse om vores forholdsregler.

Adgang til IDA Conference kræver dokumentation for enten: 

  • Efter vaccination: Du vil have et gyldigt Coronapas fra 14 til 42 dage efter din første vaccination. Derudover vil du have et gyldigt Coronapas umiddelbart efter, at du er færdigvaccineret, hvis dit vaccinationsforløb kræver flere doser. Hvis dit vaccinationsforløb alene består af én dosis, vil dit Coronapas være gyldigt efter 14 dage. Når du er færdigvaccineret vil dit Coronapas være gyldigt i 12 måneder.
  • Efter negativ test: Du vil også have et gyldigt Coronapas, hvis du har fået foretaget en negativ test, der for PCR-test er højst 96 timer og for hurtigtest (antigentest) højst 72 timer gammel.
  • Efter tidligere smitte: Er du tidligere smittet med COVID-19 og har fået taget en positiv PCR test, der er højest 14 dage til 6 måneder gammel, vil du også have et gyldigt Coronapas.

Rengøring: Vi sørger stadig for, at alle lokaler rengøres dagligt, hvor borde, stole, håndtag og alle andre overflader sprittes af. Der er opsat standere med sprit mange steder, så det er nemt at fastholde de gode vaner fra nedlukningen. 

Har du spørgsmål til vores forholdsregler, så kontakt os gerne. Ved evt. aflysning gælder IDA Conferences normale annulleringsbetingelser.

26 mødelokaler i København til ethvert formål

IDA Conference tilbyder en lang række muligheder for leje af unikke mødelokaler i lyse og inspirerende omgivelser. Beliggende centralt i København og med moderne mødefaciliteter, tilbyder vi lokaler, hvoraf størstedelen har vandudsigt ved det skønne Kalvebod Brygge.
Lokalernes størrelse er alt fra 12m2 til 230 m2.
Hos os afholdes en masse forskellige typer møder; bestyrelsesmøder, personalemøder, salgsmøder, uddannelsesrækker, generalforsamlinger - stort og småt. Vores store sal, som har den smukkeste udsigt til vandet, har lagt gulv og vægge til konferencer, minimesser, julefrokoster, sommerfester,- og på den private del også bryllupper og andre af livets store begivenheder.
Fælles for vores faciliteter, er det helt fantastiske lysindfald fra vandet, som uanset årstid, er prikken over i'et ved arrangementer, som ofte kræver koncentration og fokus mod det, dagens opgaver bringer.
Mere end 70.000 gæster byder vi velkommen hen over året, og vi sætter en stor ære i, at give alle den oplevelse af at være i hus, der i mere end 23 år har beskæftiget sig med af afholde professionelle samt private arrangementer, der fungerer og give hver enkelt gæst en følelse af at være rigtigt godt serviceret, hørt og set
Vi byder alle velkommen.