DA   |   EN

Vigtig meddelelse til vores gæster

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen hos Hey IDA, men vi må desværre meddele, at genåbningen bliver forsinket. På trods af vores ihærdige arbejde og indsats, har vi ikke kunnet leve op til de skærpede krav for platformens stabilitet, hvilket har forhindret os i at opnå den nødvendige godkendelse fra kommunen.

Som resultat forbliver Hey IDA lukket resten af sommeren. Vi sætter pris på jeres tålmodighed og forståelse.

Bedste hilsner
IDA Conference & Hey IDA

Pia E. Remillard
Direktør

[

En frokost, du sent vil glemme

 

Centralt i byen til lyden af bølgeskvulp finder du frokostrestauranten Hey IDA. På Kalvebod Brygge, kun 10 min. fra Københavns Hovedbanegård, får du en frokostoplevelse som ingen anden. Her byder vi dig velkommen til et sted, hvor du kan nyde lækre frokostretter og en betagende udsigt over kanalen.

Book bord eller kontakt os

Du kan book bord direkte via dette link.

Send os en email ved reservationer til 10 personer eller mere, eller såfremt du vil holde et selskab. Vær opmærksom på, at emails først ses ved førstkommende hverdag.

booking@ida.dk   |   +45 33 18 46 73

Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

Frokost på vandet er skønt

 

På Hey IDA, vores frokostrestaurant ved kanalerne på Kalvebod Brygge i København, kan du nyde lækre retter lavet med kun de bedste råvarer. Vores menu inkluderer smørrebrød, hjemmelavede lækkerier og friskbrygget kaffe fra vores egen roast. Nyd din mad med en spektakulær udsigt over Københavns kanaler – det perfekte sted at mødes med venner eller familie.

Top 5 af restauranter øst for Storebælt.

Det er der en grund til.

 

DinnerBooking kårede Hey IDA til en af de bedst anmeldte restauranter i 2022 baseret på gæsternes anmeldelser.

Her fandt DinnerBookings gæster, at Hey IDA havde gjort sig fortjent til 5,7 stjerner ud af 6 mulige, hvilket gav en 5. plads af restauranter øst for Storebælt på baggrund af i alt 236.661 gæsteanmeldelser.

Vores månedlige anmeldelser taler helt for sig selv

Muligvis byens bedste smørrebrød, drinks og betjening

 

Alt vores mad er lavet med kun de bedste råvarer.

Vores menu inkluderer smørrebrød, hjemmelavede lækkerier og friskbrygget kaffe fra vores egen roast. Nyd din mad med en spektakulær udsigt over Københavns kanaler – det er det perfekte sted at mødes med venner eller familie.

Vores tjenere er servicemindede og sikrer, at du får en fantastisk oplevelse hver gang. Vi tilbyder høj kvalitet til sympatiske priser, og vores frokostretter har efterhånden lidt af et ry i København, og det er ikke uden grund.

Vi tilbyder også forskellige drikkevarer, inklusiv gode øl og cocktails, så du kan få en fuldendt oplevelse.

Åbningstider

Mandag – fredag: 11.00 – 17.00
Lørdag – søndag: Lukket*

Helligdage: Lukket

Køkkenet lukker alle dage kl. 15.00

 

* Lørdag – søndage kan bookes til firmaarrangementet, den private fest eller lign.

🐾 OBS: På Hey IDA elsker vi dyr, men af hensyn til vores gæster med eventuelle allergier overfor dyr, tillader vi desværre ikke hunde eller andre husdyr på vores restaurant.

Koncerter og tapas på vandet

 

I 2024 kan I se frem til en række unikke koncertoplevelser med tapas på Hey IDA. Vi byder på et spændende program, hvor en række af Danmarks største musiknavne vil optræde, mens vores dygtige kokke og tjenere sørger for, at I kan nyde velsmagende tapas og drikkevarer.

Kom forbi og sig hey!

 

Du finder vores restaurant ud til vandet på Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V.

Restauranten er bygget på pæle, så du sidder og spiser på vandet. Vi kan rulle taget af og vinduerne ned, når vejret er til det og skulle det blive køligt har vi også varmelamper.