DA   |   EN
DA   |   EN

Københavns bedst bevarede hemmelighed

… er gået i vinterhi – vi ses til foråret 2024!

[

En frokost, du sent vil glemme

 

Centralt i byen til lyden af bølgeskvulp finder du frokostrestauranten Hey IDA. På Kalvebod Brygge, kun 10 min. fra Københavns Hovedbanegård, får du en frokostoplevelse som ingen anden. Her byder vi dig velkommen til et sted, hvor du kan nyde lækre frokostretter og en betagende havudsigt.

Book bord eller kontakt os

Send os en email ved reservationer til mere end 9 personer eller selskaber. Vær opmærksom på, at emails først ses ved førstkommende hverdag.

OBS: Sidste åbningsdag i 2023 er lørdag d. 30/9.

booking@ida.dk   |   +45 33 18 46 73

Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

Frokost på havet er skønt

 

På Hey IDA, vores frokostrestaurant ved kanalerne på Kalvebod Brygge i København, kan du nyde lækre retter lavet med kun de bedste råvarer. Vores menu inkluderer smørrebrød, hjemmelavede lækkerier og friskbrygget kaffe fra vores egen roast. Nyd din mad med en spektakulær udsigt over Københavns kanaler – det er det perfekte sted at mødes med venner eller familie.

Top 5 af restauranter øst for Storebælt.

Det er der en grund til.

 

DinnerBooking kårede Hey IDA til en af de bedst anmeldte restauranter i 2022 baseret på gæsternes anmeldelser.

Her fandt DinnerBookings gæster, at Hey IDA havde gjort sig fortjent til 5,7 stjerner ud af 6 mulige, hvilket gav en 5. plads af restauranter øst for Storebælt på baggrund af i alt 236.661 gæsteanmeldelser.

Vores månedlige anmeldelser taler helt for sig selv

Muligvis byens bedste smørrebrød, drinks og betjening

 

Alt vores mad er lavet med kun de bedste råvarer.

Vores menu inkluderer smørrebrød, hjemmelavede lækkerier og friskbrygget kaffe fra vores egen roast. Nyd din mad med en spektakulær udsigt over Københavns kanaler – det er det perfekte sted at mødes med venner eller familie.

Vores tjenere er servicemindede og sikrer, at du får en fantastisk oplevelse hver gang. Vi tilbyder høj kvalitet til sympatiske priser, og vores frokostretter har efterhånden lidt af et ry i København, og det er ikke uden grund.

Vi tilbyder også forskellige drikkevarer, inklusiv gode øl og cocktails, så du kan få en fuldendt oplevelse.

Åbningstider

Mandag – fredag: 11.00 – 17.00
Lørdag – søndag: 11.00 – 16.00

Helligdage: Lukket

Køkkenet lukker alle dage kl. 15.00

 

🐾 OBS: På Hey IDA elsker vi dyr, men af hensyn til vores gæster med eventuelle allergier overfor dyr, tillader vi desværre ikke hunde eller andre husdyr på vores restaurant.

Koncerter og tapas på vandet

 

I 2023 kan I se frem til en række unikke koncertoplevelser med tapas på Hey IDA. Vi byder på et spændende program, hvor en række af Danmarks største musiknavne vil optræde, mens vores dygtige kokke og tjenere sørger for, at I kan nyde velsmagende tapas og drikkevarer.

Anders Blichfeldt

6. september 2023

Glæd dig til en intim og stemningsfuld koncert med Anders Blichfeldt på Hey IDA. Nyd en aften med fantastisk musik og en hyggelig atmosfære på vandet..

UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT -

Burhan G

27. oktober 2023

Oplev en uforglemmelig koncert med Burhan G i kongressalen og nyd en aften fyldt med fantastisk musik og stemning samt en 3-retters middag.

Kom forbi og sig hey!

 

Du finder vores restaurant ud til vandet på Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V.

Restauranten er bygget på pæle, så du sidder og spiser på vandet. Vi kan rulle taget af og vinduerne ned, når vejret er til det og skulle det blive køligt har vi også varmelamper.