Book dit mødelokale i København hos os

 

Book dit mødelokale i København hos IDA Conference og oplev en professionel og indbydende atmosfære, der er perfekt til dine møder og konferencer. 

Book dit mødelokale i København hos os

Udsigt til vandet

fra 80% af mødelokalerne.

Centralt i København

kun 10 min. fra Hovedbanegården.

Forplejning til jeres møde

tilpasset til enhver smag.

Lej et mødelokale til dit møde eller event

Book dit mødelokale i København hos IDA Conference, finder I 26 forskellige mødelokaler, der kan huse jeres næste møde, konference, julefrokost eller f.eks. generalforsamling.

Vores lokaler er indrettet med moderne møbler samt teknik, der sikrer, at dit møde bliver en succes.

26 mødelokaler i København til ethvert formål

Vores professionelle team står klar til at assistere dig med alt fra planlægning og organisering af dit møde til teknisk support og forplejning under dit møde. Vi tilbyder også fleksible bookingmuligheder, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Mødepakker til alle behov

Vi tilbyder faciliteter og forplejning til dagsmøder, halvdagsmøder, aftenmøder og selvfølgelig også heldagsmøder. I alle mødepakkerne er opsætning og test af AV-udstyr med i pakken, og vi står til rådighed med teknisk assistance undervejs. Book et mødelokale hos IDA Conference i dag.

Hvad vores gæster siger om os

(5/5)

“Et rigtig godt sted til dit næste kursus eller møde.”

(5/5)

“Fantastiske lokaler, pragtfuld udsigt til havnen og lækker mad.”

(5/5)

“Man føler sig meget velkommen, venlig reception, gode lokaler og dejlig mad.”

Se vores mødepakker og -lokaler

Kontakt os – vi står klar til at hjælpe dig

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om vores mødelokaler, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via telefon, email eller vores online kontaktformular.

Vores dygtige team står klar til at hjælpe dig med alt fra booking af et mødelokale til planlægning af dit møde.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at gøre dit næste møde til en succes.

+45 33 18 46 64

Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Oftest stillede spørgsmål – FAQ

Her finder du svar på de mest stillede spørgsmål om vores mødelokaler. Du er også velkommen til at skrive til booking@ida.dk eller ringe på 33 18 46 64, hvis du har andre spørgsmål.

 

Hvordan booker jeg et mødelokale?

Ved at udfylde vores formular øverst på siden her får vores mødebookere din forespørgsel, og tager derefter kontakt til dig for at skræddersy dit møde. Vi sikrer altid, at dine ønsker opfyldes så godt som muligt, og vores kokke, tjenere og teknikere sørger alt uden om dit møde, så I kan koncentrere jer om selve mødet.

 

Hvilke faciliteter er der i jeres mødelokaler?

Tæt på centrum i København finder du vores store udvalg af mødelokaler. Her har du masser af muligheder angående både teknik og forplejning, som gør dit møde effektfuldt og succesfuldt. Vores tjenere sørger for at servere den mad og drikke under mødet, som fuldender jeres dag, og vores teknikere står klar til at assistere jer med udstyr såsom mikrofoner, skærme, projektor, video og streaming udstyr samt storskærm. Alle vores mødelokaler er også udstyret med gratis WiFi.

 

Hvor skal mødelokalet være placeret?

80% af vores mødelokaler har udsigt til vandet i Københavns kanaler, og vi har masser af p-pladser samt en placering kun 10 min. fra Københavns Hovedbanegård. Det er en fordel at holde dit møde hos os i indre København og tæt på centrum, så alle dine mødedeltagere har masser af mulighed for enten at komme i bil, på cykel eller offentlig transport til og fra dit møde.

 

Hvor stort skal mit mødelokale være?

Det er relevant at overveje, hvor mange mødedeltagere, som du skal have med til dit møde. Vores mødelokaler passer alt fra 8 personer og helt op til 240 mødedeltagere, og vores mødepakker tilpasses lige det antal, som I måtte være. Du kan overveje, om det også er relevant med flere lokaler, hvis mødedeltagere eksempelvis skal opdeles i teams eller hold, der skal diskutere individuelt.

 

Er forplejning inkluderet i min mødepakker?

I alle vores mødepakker er kaffe, te samt vand med og uden brus inkluderet. Derudover kan du vælge mødepakker med morgenmad, frokost samt eftermiddagssnack til dine gæster. Vores frokost består af varme såvel som kolde retter, så der er noget til enhver smag. Vores eftermiddagssnack består typisk af søde småretter, som stiller den lille sult.

Hvis I har særlige ønsker til forplejning eller bemærkninger om allergener, så sørger vores mødebookere for, at vores kokke og tjenere får besked.

 

Hvilken type forplejning skal jeg vælge?

I alle vores mødepakker er kaffe, the og vand inkluderet. Derudover kan du vælge mødepakker med morgenmad, frokost samt eftermiddagssnack til dine gæster. Vores frokost består af varme såvel som kolde retter, så der er noget til enhver smag. Vores eftermiddagssnack består typisk af søde småretter, som stiller den lille sult.

Hvis I har særlige ønsker til forplejning eller bemærkninger om allergener, så sørger vores mødebookere for, at vores kokke og tjenere får besked.

 

Hvordan er jeres parkeringsforhold?

Mange steder er det svært at finde parkering, når man booker et mødelokale centralt i København, men hos IDA Conference tilbyder vi 60 parkeringspladser, som skal betales seperat. Vi har også 2 p-pladser med el-ladestandere til el-biler.

 

Hvad koster det at leje et mødelokale i København?

Vores priser varierer efter, hvilken mødepakke, som du vælger. Du kan altid se vores forskellige mødepakker i afsnittet ovenfor.

 

Har I handicapvenlige mødelokaler?

Vores hus er udstyret med en kørestolsrampe ved indgangen, elevatorer til alle mødelokaler samt kørestolslift til vores restaurant, hvor mødedeltagerne oftest spiser frokost. Vi har også handicaptoiletter, som gør det tilgængeligt at deltage i møder hos os.