DA   |   EN

IDA Conference

Møder, events & restaurant.

Scroll ned

[

Mere end 70.000 gæster om året.

Det er der en grund til.

 

Hos IDA Conference er kvalitet indbegrebet af alt, vi foretager os. Lige fra indretningen af vores mødelokaler, maden vi serverer for vores mødedeltagere til den service, vi leverer gennem alle arrangementer.

Din konference må godt være fuld af overraskelser.

Bare ikke for os.

 

Der er en grund til, at vores kunder vælger os fremfor de mange andre mødelokaler i København. Vi ligger både centralt og giver dig en oplevelse, som du sjældent får i København.

Hold din konference, dit møde eller event på Kalvebod Brygges få meter fra vandkanten. Kun 10 min. fra Hovedbanen i gåafstand. Eget køkken samt konditor.

Vi går mere op i teknikken end håndplukket persille.

Det er der en grund til. 

 

Vores mødepakker er sammensat på en måde, så I er sikret fuld forplejning under hele arrangementet. Vi lægger stor vægt på at tilbyde gode og sunde måltider, og I er garanteret god energi til hele dagen.

Vores køkken laver sund og spændende mad med udgangspunkt i dansk madkultur, og vi følger årstidens udbud af friske råvarer. I vores mødepakker indgår der morgenmad, frokost og eftermiddagssnack.

Der skal være plads til de små og store fester.

Så det har vi.

 

Hos IDA Conference finder I de perfekte rammer til alle livets fester. Med en fantastisk udsigt over vandet i hjertet af København finder I rummelige, fleksible og hyggelige selskabslokaler til alt fra bryllup, fødselsdag og barnedåb til julefrokost, reception og firmafest.

Ligegyldigt, om I er et lille selskab, eller om I inviterer til stor fest, sørger vi for de bedste faciliteter. I behøver hverken at tænke på teknik, udstyr, bordopstilling, tjenere eller kokke – vi klarer det hele for jer.

Middag med akustisk koncert

Vi præsenterer en række koncerter med nogle Danmarks største kunstnere som Jada, Marie Key, Tim Christensen, Sanne Salomonsen og Sko/Torp. Køb dine billetter nu og oplev musik og mad i verdensklasse hos IDA Conference i København!

Københavns bedst bevarede hemmelighed

 

Vores frokostrestaurant Hey IDA er som ingen anden. Her byder vi dig velkommen til et sted, hvor du kan nyde lækre frokostretter og en betagende havudsigt. Tag en pause fra hverdagens stress og nyd et øjebliks ro i vores charmerende oase med udsigt over vandet.

Centralt i byen til lyden af bølgeskvulp

Alt vores mad er lavet med kun de bedste råvarer.

Vores menu inkluderer smørrebrød, hjemmelavede lækkerier og friskbrygget kaffe fra vores egen roast. Nyd din mad med en spektakulær udsigt over Københavns kanaler – det er det perfekte sted at mødes med venner eller familie.